Connecteer via

SPACE

“Space is architecture, it is a matter of proportions”

NATURE

“Nature knows the big secret and smiles”
- Victor Hugo

SIMPLICITY

“Simplicity, is the ultimate sophistication”
- Leonardo da Vinci

DREAM

“A dream you dream alone is only a dream, a dream you dream together is reality”
- John Lennon

SOUL

“Flowers always make people better, happier, they are the food and medicine for the soul”
- Luther Burbank

Over ons

Green Planning bvba werd opgericht door de tuin – en landschapsarchitecte Chantal Blanckaert in 1992.

Zij behaalde haar bachelor diploma in 1986, aan de Tuinbouwschool te Melle (Gent) afdeling tuin – en landschapsarchitectuur waarna ze in 2001 het bijkomende diploma behaalde als boomchirurg op de Groenschool te Eindhoven in Nederland.

Chantal Blanckaert werkte mee als ontwerper bij Nimrod Long and Associates te Birmingham – Alabama - USA en met Peter Both Bächler te Dobel – Duitsland.

Green Planning is vooreerst een studiebureau dat zich specialiseert in het op maat ontwerpen van kleine tot grote private tuinen, bedrijfsgroen en semi openbare projecten.

De missie van Chantal is het integreren van de zuivere lijn met een comfortabele beleving voor de klant. Daarbij vindt ze samenwerking tussen opdrachtgever en tuinarchitect essentieel. Zij creëert een tuin op maat, waarbij het gevoel van luxe en comfort doorgetrokken wordt in het ontwerp van de tuin.

Voor de kenner valt meteen het perfectionisme op, de zuivere lijn, de intensiteit van beleving en het kalmerend karakter van welkome rust.

Zuiverheid, intensiteit, rust, ruimte, schoonheid en praktische comfort in combinatie met passie voor de natuur zijn de waarden die Chantal in haar studiebureau Green Planning uitdraagt.

Ontwerpbureau Green Planning heeft een eigen team van professionele ontwerpers in huis. Daar bovenop werken we samen met een multidisciplinair team zoals stedenbouwkundigen, ingenieurs en grafische ontwerpers, met een brede waaier van vaardigheden: van kunst tot wetenschap, van communicatie naar technologie en van filosofie naar tuinbouw.

Naast een studiebureau is Green Planning ook uw aangewezen bedrijf voor tuinaanleg: wij realiseren uw totale tuin met vakbekwaam personeel en specialisten – onderaannemers - voor specifieke deelopdrachten.

In een latere fase kan bovendien ook het onderhoud en de professionele begeleiding van uw tuin door de medewerkers van Green planning worden uitgevoerd, dit in respect voor het unieke concept en de veranderende levensbehoeften.

Visie van Greenplanning      Contacteer ons