Connecteer via

Tuinaannemer Oostende

Greenplanning werd opgericht in 1992 door Chantal Blanckaert. In de afgelopen dertig jaar groeide deze vennootschap uit tot een gezonde onderneming. Door voortdurend te investeren in moderne machines, professioneel werkmateriaal en een team van ervaren en gedreven werknemers, blinken wij uit in ons vak.

Wij staan voor sfeervolle tuinrealisaties op maat. Totaalprojecten, van ontwerp tot aanleg en onderhoud. Neem een kijkje op onze website en ontdek onze mogelijkheden. Greenplanning heeft meer dan 30 jaar ervaring als tuinaannemer regio Oostende. Hieronder kan u alvast wat inspiratie opdoen. Wij zorgen voor een prachtige tuin volledig op maat van de wensen van de klant. We helpen u graag verder als tuinaannemer te Oostende. Neem contact met ons op voor meer info.

Bent u op zoek naar een tuinaannemer te Oostende? Voor meer projecten die we hebben gerealiseerd in de ruime regio kan u terecht op onze website. Contacteer ons gerust voor meer info voor het ontwerp, de aanleg en het onderhoud van uw tuin. We helpen u graag verder.