Connecteer via

Tuinen landelijke stijl

Genieten van uw tuin het hele jaar door ... dat is waar u van droomt. Bij Greenplanning bekijken we uw tuin als een totaalproject. We ontwerpen uw tuin, leggen hem aan volgens de regels van de kunst en verzorgen het onderhoud. Wij realiseren uw totale tuin met vakbekwaam en gepassioneerd personeel. We zijn enkel actief in de regio Oostende - Jabbeke - Brugge. Indien u van deze regio bent, kan u voor uw vragen in verband met tuinen landelijke stijl zeker bij ons terecht. We gaan voor heldere communicatie en stellen een overzichtelijk tuinplan op waarbij kwaliteit, functionaliteit en verbinding een plaats krijgen.

Op onze website kan u diverse tuinstijlen terug vinden, van kleine stadstuinen tot grote landelijke tuinen. Hieronder kan u alvast wat inspiratie opdoen. We helpen u graag verder. Neem contact met ons op voor meer info over tuinen in landelijke stijl.

Voor meer tuinen landelijke stijl die we hebben gerealiseerd in de ruime regio van Oostende en Brugge kan u terecht op onze website. Contacteer ons gerust voor meer info voor het ontwerp, de aanleg en het onderhoud van uw tuin. We helpen u graag verder.